Custom Search

srijeda, 24. rujna 2014.

5 načina kako da unovčite svoj blog

#1. Affiliate promocija proizvoda

Blog je odličan način da promovirate proizvode kao Affiliate svojim čitateljima. Ovdje morate obavezno voditi računa o respektu i poštivanju Vašega mišljenja. Uvijek je bolje dugoročno graditi dobar imidž i predlagati proizvode koji vrijede koje ste dobro proučili i isprobali. Razmislite o kvaliteti proizvoda i negativnim stranama te ih realno izložite.

#2. Umetanje Google AdSense

 Ako ste izgradili kvalitetan blog i imate puno posjetitelja možete postaviti i google oglase. Postavlajnje oglasa Vas ne košta ali morate paziti na striktna pravila koja postavlja google.


#3. Pisanje 'ime proizvoda' reviews

 Pisanje review nekih proizvoda može Vam donijeti novac ako odaberete prave proizvode, napišete kvalitetan review koji će pomoći ljudima kada na internetu traže mišljenje prije kupnje određenog proizvoda. "product name" + "review" može brzo postići visoki google ranking, jer blog reviews obično kotira vrlo visoko na google pretragama.

#4. Postani Reviewme.com pisac

 Ovo je sajt koji povezuje blogere i vlasnike proizvoda skupa. Mnogo vlasnika proizvoda je spremno platiti za mišljenje koje čitatelji cijene. Blog će biti pregledan prije nego što bude prihvaćen na Reviewme tako da je dobro prije urediti blog. Jedanput kada Vas prihvate možete dobiti od 20 do 200 dolara za mišljenje.

#5. prodaj svoj blog

 Stranice sa puno čitatelja, dobrim rankingom mogu se prodati od nekoliko stotina do nekoliko tisuća dolara.
Ako uživaš u pisanju, kreiranju i uspjevaš postići dobar page rank za blog možeš pokušati i sa pisanjem i prodajom blogova.

Afilorama

Za sve one koji žele naučiti o Affiliate marketingu, pravljenju blogova i webstranica u wordpres-u, korištenju alata i tehnika za optimizaciju stranica, mogu preporučiti Afiloramu. Na stranicama možete pronaći puno besplatnog sadržaja nakon registracije. Nakon što proučite besplatni sadržaj imat će te dovoljno informacija za eventualnu odluku za kupovinom određenih proizvoda koji Vam mogu pomoći za unapređenje prodaje. Više informacija na click here

Nema komentara:

Objavi komentar