Custom Search

srijeda, 30. ožujka 2011.

Male poslovne ideje i njihov odabir

Poslovne ideje oko nas i kako odabrati pravu ideju?
Pogledaj oko sebe i svojih prijatelja i rodbine koji također rade kod kuće ili imaju male obrte i tvrtke. što oni rade? Pokušaj razgovarati sa njima oko njihovih iskustava. Istraži male oglase u novinama i na internetu. Prošetaj do knjižnice i pogledaj malo po knjigama.

Kada su u pitanju poslovi kod kuće većina njih se nađe u prenošenju od usta do usta. Razgovaraj sa susjedima, prijateljima , rodbinom da li oni možda poznaju lokalne poduzetnike koji trebaju usluge koje vi možete obaviti kod kuće. Istraži koje kompanije koriste i zakoje poslove koperante odnosno obrte koji se obavljaju kod kuće.

Uvjek je bolje kada kompanija za koju radiš je u neposrednoj blizini. Pokušaj dobiti preporuku i raspitati se kod obrtnika koji već surađuju sa tom kompanijom.

Kad se odlučiš kojim poslom ćeš se baviti poslije toga vidi koji je bolji oblik poslovanja za tebe obrt, d.o.o itd. Affiliate marketing je jedna od rastućih grana internet industrije. Pogledajte više na stranicama Afilorame i naučite sve o affiliate marketingu.

Nema komentara:

Objavi komentar