Custom Search

srijeda, 15. rujna 2010.

Online rad kod kuće

Većinaljudi razmišlj o dodatnoj zaradi uz osnovni posao. Jedna od mogućnosti je i rad kod kuće preko interneta. Ista ne traži velika ulaganja nego slobodno vrijeme pristup internetu. Dobro je poznavati osnove rada na računalu i korištenje interneta te osnove engleskog jezika.

Ne treba očekivati velike iznose iako i to ovisi o Vama odnosno koliko vremena želite raditi. Ovdje prije svega mislim na ispunjavanje anketa, izrada tekstualnih oglasa za kompanije ili čitanje emailova. Čitanje emailova donosi i najmanju zaradu.

Isto kao što Vas mnoge kompanije ili agencije zovu na kućni telefon i pokušavaju anketirati tako isto te kompanije rade preko interneta. Samo je ovdje jedna velika razlika za Vas jer ste vi plaćeni za taj posao. Velike kompanije žele čuti mišljenje svojih korisnika ili neovisno mišljenje naročito kada se radi o novom proizvodu ili promjeni izgleda ambalaže postojećeg. U anketama vi odgovarate na postavljena pitanja i ponuđene odgovore ili opisujete ono što vi mislite o proizvodu. jedan takav sajt je International-Incomes Club

Ovdje također imate i mogućnost pisanja članaka,postova za druge kao što je site Real Writing Jobs

Vrlo često kompanije koje Vam nude ove poslove imaju i ograničen broj mjesta za pojedinu zemlju. To prije svega ovisi o broju tvrtki iz regije sa kojima surađuju.

Neke od kompanija gdje se možete registrirati online rad kod kuće su:

Legit Online Jobs

Surveys4Income

Nema komentara:

Objavi komentar