Custom Search

srijeda, 22. prosinca 2010.

Dresura pasa i čuvanje pasa


Dresura pasa



Razmišljate o novom poslu u koji ne treba mnogo početnog kapitala, volite životinje, tvoj kućni ljubimac poštuje tvoje zapovijedi, ti bi mogao svoju vještinu pretvoriti u biznis.
U ovom poslu ćeš raditi i sa ljudima i sa psima. Tako da ćeš trebati učiti i čovjeka i psa novim vještinama. Ako napraviš dresuru psa bez vlasnika istog moraš naučiti kako pravilno primjeniti ono što je pas naučio ili u drugom slučaju radit ćeš kao instruktor za dresuru a vlasnik će cijelo vrijeme tečaja biti vodič psa.

U početku razmisli gdje ćeš održavati tečajeve u svom prostoru, parku, šumi ili kod vlasnika kući.

Razvoj ideje
Pored dresure posao možeš proširiti sa hotelom za pse naročito tijekom ljeta i zime a boksove ujedno koristiti i za smještaj pasa koji su na dresuri.

Prijevoz pasa je još jedna opcija. Šetnja psa umjesto vlasnika. Svaka od ovih stavki može se koristiti i kao pojedinačna usluga naročito ako nam je to dodatni posao za popunjavanje kućnog budžeta.

Kada se tvoj posao proširi možeš raditi i na proširenju ideja i poslva kao što je hotel za pse. Hotel za pse se može iskoristiti i za smještaj pasa na dresuri.

Čuvanje pasa



Organizirajte uslugu dnevnog čuvanja pasa za vlasnike dok su odsutni od kuće odnosno nalaze se na poslu. Sve više vlasnika pasa radi duže i ne može osigurati kvalitetnu uslugu dnevne brige o životinji. To je poslovna prilika za sve ljubitelje životinja posebno pasa. Organizacija dnevnog čuvanja psa koja bi sadržavala hranidbu, šetanje odlazak veterinaru po potrebi itd.

Knjige o psima Veliki izbor knjiga o psima od brige, prehrane, pasmina do dresure pasa.

Nema komentara:

Objavi komentar