Custom Search

subota, 18. veljače 2012.

Freelancer - Oline poslovi

jedan od sigurnijih načina poslovanja preko interneta je sajtovi za freelancere ljudi koji nisu stalno zaposleni. U ovom poslu uvijek surađujte sa provjerenim internet sajtovima kod kojih je sigurna isplata. Ovi sajtovi na istom mjestu imaju rješenje za one koji nude povremene poslove ili traže poslove.

Ovdje možete brzo doći do uposlenika ili pronaći posao iz područja gdje ste osposobljeni. Kao dodatan izvor prihoda ili za neke jedini izvor prihoda gdje možete sigurno dobiti i naplatiti svoj posao. Jedan od boljih sajtova je oDesk. Jednostavna registracija i sigurna naplata za obavljeni posao.

Ako nudite posao oDesk uzima proviziju od 11% od oonoga što isplaćujete freelanceru odnosno radniku koji je za Vas obavio posao.

Potražnja posla otvorite i registrirate jednostavno profil te odaberete temu i prijavite se za posao. Cijena koju možete postići ovisi o Vašim sposobnostima i rješavanju testova na stranici koji potvrđuju Vašu kompetenciju. Dobro je iskoristiti mogućnost portfolija odnosno stavljanje na stranicu prijašnjih radova.

1 komentar: