Custom Search

petak, 10. listopada 2014.

4 načina za promociju WEB stranice

 4 načina za promociju WEB stranice


Email Marketing
Email marketing is je dobar način za promociju web stranice ako se ne radi o spamiranju. Sakupljajte email adrese od svojih kupaca i povremeno ih obavještavajte o novim proizvodima i akcijama.

Pay Per Click Marketing.

PPC marketing je zanimljiv način jeftinog oglašavanja iz razloga što svoje kampanje možete targetirati kako želite naprimjer prema spolu, godinama starosti gradu itd. Sami određujete cijenu i plaćate po kliku a ne po pojavljivanju oglasa.

Možeš pokrenuti kampanje putem Googl-a ili Facebook-a.

Blog or Forum Marketing

Jedan od boljih načina promocije je pisanje Bloga i Vloga te sudjelovanje na Forumima. Kroz ove aktivnosti razvijajte i profilirajte se kao stručnjak u svome području te ostavite link prema Vašoj web stranici.

Social Media Marketing
Koristi platforme kao što su Twitter i Facebook. Ako ti je ciljano tržište Hrvatska onda će biti dovoljno Facebook stranica a ako je ciljano tržište USA onda oboje zbog korištenja obje platforme na tržištu SAD-a.


Prodaja proizvoda putem interneta i korištenje gore navedenih oblika marketinga može povećati tvoju zaradu. Ako nemaš svoju trgovinu a želiš je napraviti na jednostavan način i početi prodavati proizvode na eBay-u od kuće najbolje mjesto za izradu trgovine i izbor povjerljivih dobavljača je SaleHOO!
Kreiraj svoju online trgovinu na raspolaganju imaš 75 profesionalnih obrazaca trgovina i nisu potrebna tehnička predznanja za primjenu istih. Sve što trebaš za Online trgovinu odabir proizvoda od sigurnih dobavljača i promociju stranice  nudi ti SaleHOO!

Nema komentara:

Objavi komentar