Custom Search

ponedjeljak, 22. rujna 2014.

eBay prodaja kao poslovna ideja

eBay prodaja

eBay prodaja kao poslovna ideja u današnjem globalnom svijetu vrijedna je razmišljanja. eBay nesmijemo samo promatrati kao kanal gdje kupujemo nego i kao kanal gdje prodajemo.

Ovo je posebno interesantno za one koji se dobro služe modernim tehnologijama s obzirom da se cijeli proces odvija preko interneta. Da bi ste prodavali preko eBay-a ne morate imati uskladištenu robu RH nego robu kupcu direktno šalje Vaš dobavljač.

Prije početka ove eBay prodaje dobro je prodati nekoliko starih stvari npr nešto što već imamo u kući i proučiti pravila eBay-a, pravila za povrat robe, plaćanja poštarine, plaćanja robe itd.

U trenutku kada se odlučimo za robu i istražimo na tržištu što se traži slijedi pitanje kako pronaći sigurne dobavljače.

Tu nam može pomoć SaleHOO servis tko je tko u veleprodaji. U njihovoj bazi se nalazi 8000 dobavljača koji hoće poslati male količine direktno kupcu. Još važnija stvar to je lista bez scam-a. U 150 kategorija nalazi se 1,5 milijuna proizvoda. njihov Market Research Lab pokazuje Vam koji su proizvodi najbolji za prodaju te Vam omogućuju savjete i suport putem emaila.
Saznaj više

SaleHOO je odličan za eBay i Amazon prodavatelje te male kompanije koje imaju e-trgovine. Na stranicama će te dobiti osnovne informacije o načinima prodaje.

Nema komentara:

Objavi komentar